Syrop rabarbar- truskawka
Sposoby spożycia
Syrop rabarbar-truskawka można wykorzystać do przygotowania:
- najwyższej jakości domowej lemoniady,
- dań obiadowych,
- domowych deserów.


Prosty skład
Wyprodukowany z soku NFC wyciskanego bezpośrednio z truskawek i rabarbaru.
Do świeżo wyciskanych owoców dodajemy tylko to, co niezbędne.
Dzięki temu nasz produkt ma taki prosty skład i niepowtarzalny smak.
Naturalne i świeże składniki
RABARBAR
Chociaż wiele z nas na pewno myśli, że rabarbar jest owocem, wyjaśniamy – to warzywo. Rabarbar to cukierniczy król sezonu wiosenno-letniego. Wyróżnia go wyjątkowy smak i kolor. Obok truskawek oraz szparagów, jest jednym z majowych przysmaków. W Polsce pojawił się w XVIII wieku, ale od razu zawojował nasze stoły.
TRUSKAWKA
Truskawki cieszą się dużą popularnością, przede wszystkim ze względu na swój smak i aromat, który doskonale pasuje do deserów owocowych, wytrawnych sałatek czy orzeźwiających smoothie. Truskawki kryją w sobie całe bogactwo witamin i liczne właściwości upiększające.
Sposoby spożycia
Syrop rabarbar-truskawka można wykorzystać do przygotowania:
- najwyższej jakości domowej lemoniady,
- dań obiadowych,
- domowych deserów.


Prosty skład
Wyprodukowany z soku NFC wyciskanego bezpośrednio z truskawek i rabarbaru.
Do świeżo wyciskanych owoców dodajemy tylko to, co niezbędne.
Dzięki temu nasz produkt ma taki prosty skład i niepowtarzalny smak.
Naturalne i świeże składniki
RABARBAR
Chociaż wiele z nas na pewno myśli, że rabarbar jest owocem, wyjaśniamy – to warzywo. Rabarbar to cukierniczy król sezonu wiosenno-letniego. Wyróżnia go wyjątkowy smak i kolor. Obok truskawek oraz szparagów, jest jednym z majowych przysmaków. W Polsce pojawił się w XVIII wieku, ale od razu zawojował nasze stoły.
TRUSKAWKA
Truskawki cieszą się dużą popularnością, przede wszystkim ze względu na swój smak i aromat, który doskonale pasuje do deserów owocowych, wytrawnych sałatek czy orzeźwiających smoothie. Truskawki kryją w sobie całe bogactwo witamin i liczne właściwości upiększające.
Składniki: cukier, sok NFC z rabarbaru (24%), sok NFC z truskawek (12%), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).
Wartość odżywcza w 100 ml syropu
|
Wartość energetyczna |
1496 kJ 352 kcal |
|
Tłuszcz |
0 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
|
Węglowodany |
88 g |
|
w tym cukry |
86 g |
|
Białko |
0 g |
|
Sól |
0 g |
Dodatkowe informacje o syropie rabarbat-truskawka:
| Waga: 1 kg |
| Wymiary: 5.8 × 5.8 × 27.5 cm |
| Pojemność: 400 ml |
| Proponowane spożycie: można spożywać rozcieńczony z wodą w dowolnej proporcji. Sugerowana 1:5 |
| Warunki przechowywania: produkt pasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce |
Masz pytania dotyczące naszych produktów? Sprawdź FAQ!
Przejdź do FAQBądź na bieżąco z promocjami
Zapisz się do newslettera i odbierz 10% rabatu
na pierwszy zakup w naszym sklepie!


