Syrop rabarbar- truskawka
Sposoby spożycia
Syrop rabarbar-truskawka można wykorzystać do przygotowania:
- najwyższej jakości domowej lemoniady,
- dań obiadowych,
- domowych deserów.


Prosty skład
Wyprodukowany z soku NFC wyciskanego bezpośrednio z truskawek i rabarbaru. 
Do świeżo wyciskanych owoców dodajemy tylko to, co niezbędne. 
Dzięki temu nasz produkt ma taki prosty skład i niepowtarzalny smak.
Naturalne i świeże składniki
RABARBAR
Chociaż wiele z nas na pewno myśli, że rabarbar jest owocem, wyjaśniamy – to warzywo. Rabarbar to cukierniczy król sezonu wiosenno-letniego. Wyróżnia go wyjątkowy smak i kolor. Obok truskawek oraz szparagów, jest jednym z majowych przysmaków. W Polsce pojawił się w XVIII wieku, ale od razu zawojował nasze stoły.
TRUSKAWKA
Truskawki cieszą się dużą popularnością, przede wszystkim ze względu na swój smak i aromat, który doskonale pasuje do deserów owocowych, wytrawnych sałatek czy orzeźwiających smoothie. Truskawki kryją w sobie całe bogactwo witamin i liczne właściwości upiększające.
 
            Sposoby spożycia
Syrop rabarbar-truskawka można wykorzystać do przygotowania:
- najwyższej jakości domowej lemoniady,
- dań obiadowych,
- domowych deserów.


Prosty skład
Wyprodukowany z soku NFC wyciskanego bezpośrednio z truskawek i rabarbaru. 
Do świeżo wyciskanych owoców dodajemy tylko to, co niezbędne. 
Dzięki temu nasz produkt ma taki prosty skład i niepowtarzalny smak.
Naturalne i świeże składniki
RABARBAR
Chociaż wiele z nas na pewno myśli, że rabarbar jest owocem, wyjaśniamy – to warzywo. Rabarbar to cukierniczy król sezonu wiosenno-letniego. Wyróżnia go wyjątkowy smak i kolor. Obok truskawek oraz szparagów, jest jednym z majowych przysmaków. W Polsce pojawił się w XVIII wieku, ale od razu zawojował nasze stoły.
TRUSKAWKA
Truskawki cieszą się dużą popularnością, przede wszystkim ze względu na swój smak i aromat, który doskonale pasuje do deserów owocowych, wytrawnych sałatek czy orzeźwiających smoothie. Truskawki kryją w sobie całe bogactwo witamin i liczne właściwości upiększające.
 
            Składniki: cukier, sok NFC z rabarbaru (24%), sok NFC z truskawek (12%), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).
 
            Wartość odżywcza w 100 ml syropu
| Wartość energetyczna | 1496 kJ 352 kcal | 
| Tłuszcz | 0 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 
| Węglowodany | 88 g | 
| w tym cukry | 86 g | 
| Białko | 0 g | 
| Sól | 0 g | 
Dodatkowe informacje o syropie rabarbat-truskawka:
| Waga: 1 kg | 
| Wymiary: 5.8 × 5.8 × 27.5 cm | 
| Pojemność: 400 ml | 
| Proponowane spożycie: można spożywać rozcieńczony z wodą w dowolnej proporcji. Sugerowana 1:5 | 
| Warunki przechowywania: produkt pasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce | 
Masz pytania dotyczące naszych produktów? Sprawdź FAQ!
Przejdź do FAQBądź na bieżąco z promocjami
Zapisz się do newslettera i odbierz 10% rabatu
na pierwszy zakup w naszym sklepie!

 
                     
                     
                     
                     
                    

 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
                      
                     
                      
                     
                      
                     
 
     
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                